• ”Sverige ska vara ett fritt land och här ska vi kunna leva tryggt.

    Långt ifrån alla gör det på grund av att en del människor tror att de kan förstöra andra människors liv utan konsekvenser.”

(Jessica Falk)

Detta är en del av en lång och personlig text som en av mina FB vänner delade idag. Det dök upp i mitt flöde och det grep tag i mig.  Kanske för att jag också har en galen och personlig historia, kanske för att jag faktiskt  också väljer att dela med mig av mina erfarenheter till andra.

Vi har ännu en gång ansökt om att förlänga vårt befintliga kontaktförbud.  Vi har alltså fått det beviljat vid ett första tillfälle,  efter sex månader fått det förlängt och ett halvår efter det, alltså här och nu ansökt om förlängning ytterligare en gång .  Overkligt och helt absurt, ja verkligen! Det är så mycket i mig som skriker att detta är mer än sjukt och värre än värsta och sämsta filmen  Samtidigt som så mycket i mig tycker så vansinnigt synd om denna människa. Tänk så otroligt mycket hon går miste om  pga. alla galenheter (ja, det är en kvinna det handlar om i vårat fall). Tänk så många oskyldiga människor som drabbas runt omkring henne, men också hon  själv…   och hur är det ens möjligt att INTE kunna se sin del i alla galna saker som händer? …och kommer det någonsin att komma en dag då man istället för att anklaga alla andra och spy elakheter och galla mot andra istället rikta fokus mot dig själv?  Det är en knepig ekvation som jag för mitt liv inte får ihop det här med psykisk ohälsa och missbruksproblematik 😳