Tänk vad enkelheten är bra! Rätt direkt efter det att vi kommit hem från våran 3-dagars tur med de små så åkte de hemmagjorda playdoh degarna fram.  Jag bara älskar när det enkla blir det roliga och är det man allra helst väljer att pyssla på med❤️

För övrigt andas man ju nu ut efter vetskapen angående den lilla flickan som försvann i Dalarna under gårdagen.  Tänk att hon är återfunnen och helt oskadd! Det går inte att föreställa sig hur de timmarna var under tiden som hon eftersöktes. Tänk, 6 år gammal, typ i samma ålder som våran L nyss fyllda sju. Hemska tanke, hur skulle man någonsin kunna överleva om det skulle hända?!

Vi kramas lite extra hårt och är ännu mer rädda om varandra idag alla tycker jag och visst håller ni med?  ”Här och nu” påminner oss lite extra  i stunder som  dessa❤️