Min födelsedag firades på bästa vis.   Vi invigde uterummet för i år påriktigt, visst, vi smygstartade med att ha inflyttnings party för Zlatan dagen innan, men idag på min 43 års dag var det första gången vi var samlade tillsammans  med våra alla föräldrar samtidigt på plats.  Mormor/morfar, farmor/farfar, ja alltså alla tillsammans förutom mina största barn.  De lämnar precis idag Maldiverna och är påväg hem vilket i sig är en fantastisk födelsedagspresent.  Som jag längtar efter dem.❤️

De senaste åren har min sambos mormor och morfar alltid också funnits med då vi ordnat  kalas.  Detta år så blev  det inte så. Morfar lämnade livet på jorden väldigt  snabbt för ca. 3 månader och tråkigt nog så har nu också Robbans mormor  ”gått vidare”. Kalas har detta år bytts mot begravning.  Imorgon tar vi farväl av mormor Barbro för sista gången. ❤️ 

Min dag var iallafall sammanfattningsvis en mycket fin dag.  Solen sken och det bjöds på  många positiva  överraskningar. Min  Jeppes Ellen kom också förbi lite senare under kvällen vilket var superkul.  Ett fint ”lukta gott kit” fick från BodyShop fick jag från henne. 

Barbro och Otta, jag saknar dem mycket.  De brukade uppskatta mina kalas och bullarna fick alltid högsta betyg.  Jag fick ett fint tårtfat  från Kosta-Boda av mina svärföräldrar som present.  Det fatet kommer ifrån Otto och Barbro vilket känns väldigt fint.  Det kommer jsg alltid att använda på våra familjekalas framöver och på så vis finns Barbro och Otto vidare  med på våra fester   ❤️Imorgon är det alltså dags för begravning igen.  Jag ska spela mitt absolut bästa för att hedra Barbro 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *