Igår blev det en helkväll tillsammans med de stora barnen.Jag älskar de stunderna och de har ALLTID  varit viktiga för mig.  Med tanke på att vi har slagit ihop två helt olika och skilda typer av liv, dessutom med barn i helt olika åldrar så kan jag säga att det inte varit helt självklart att få till allt efter sina önskningar och olika behov.  Jag har jobbat väldigt  hårt för att få till det kan  jag säga och då ska det tilläggas  att det aldrig har handlat om annat än att frigöra tid för mina mer än fyra dagar per månad.

  Att få ihop två olika liv men med två parter som kommer ifrån mer normala men separerade omständigheter är förmodlugen tillräckligt svårt kan jag tro. Med tanke på min sambos bagage och de ändå bra erfarenheter jag kommer med så är jag ibland förvånad att jag inte gett upp mina ”små” krav istället för att  fortsätta  att stå upp för mig, mitt och mina. Vecka ut och vecka in, jag har ALDRIG gett upp mitt eller gett efter. Det handlade som sagt om så få dagar och det var dessutom på set viset set såg ut då jag i starten klev in i detta liv. Vi var då ”småbarnsfria” varannan helg vilket var en viktig detalj för mig med tanke på att min familj som jag då bidrog med bestod av mig och två stora barn. Även vi hade behov, ja främst mina barn men det var ju behov på en helt annan nivå än vad min sambo med sina små barn hade. Handhade sina barn mer eller mindre på heltid, det visste jag men varannan helg, alltså fyra dagar per månad fanns det utrymme för oss och för andra och större barns behovs. Eftersom det sett ut så från start så har också de fyra dagarna blivit viktiga för mig fortsättningsvis också.  

Fotbollen blev min räddning.  Ja, då min sambo  presenterade att han mer än allt (typ) ville bli trönatev på A-laga nivå igen så blev det en mer ordnad och riktigt uppstyrd uppbackning igen.  Den hsde avtagit ett tag beroende på helt andra omständigheter. Den hjäp som fanns varannan vecka helt naturligt finns inte kvar längre.  Det har myndigheter tack och lov satt stopp för och det är en alldeles egen historia för sig.

Farmor och farfar hjälper numer till varannan helg. Dvs. mina bonusbarn får vara med dem så det finns möjlighet  för oss att lägga lite tid på mina stora barn, oss själva men också vår gemensamma lilla E. Genom denna planerade och uppstyrda hjälp kan alltså min sambo också ägna sig åt sitt assisterande tränaruppdrag.  

Igår blev det bio med de stora, ja vi lånade faktist bort våran lilla tjej till mormor och morfar för en kväll och natt  så vi kunde komma iväg lite som förr. Såååå mysigt❤️ Ebba fick dessvärre boka av, men Jeppe och hans tjej blev ett tillräckligt och nog så bra sällskap.  Sådana här stunder blir det helt klart fler av och redan nu funderar jag över vad vi ska hitta på om två helger.  Helt klart är iallafall att det blir en eller ett par kvällar bara tillsammans vi vuxna eller tillsammans med mina största skatter ❤️   Så länge min sambo är engagerad som tränare på A-lagsnivå ser det ut på det viset.   Det gäller att ta vara på tiden och göra det bästa av varje stund för alla i en familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *