”-Jag förstår ärligt inte riktigt hur du tänker med allt, fast jag köper din energi och jag tror inte att du är den typen av person som kommer att sätta dig någonstans” Det sa han och pekade mot någon stol i ett hörn av sitt kontot”

På den vägen blev det.  Med de orden så  blev jag anställd och nu har jag snart varit sex år på denna fantastiska arbetsplats.  Innan jag började på Engelska skolan jobbade jag på en annan skola, även den bra. Fast det var ändå där tanken inom mig växte, en tanke om att paketera hela mig och mina erfarenheter. Att därefter ta hela detta pakett och presentera för någon skola. Att för dem precis som jag se möjligheten till att finnas på en och samma skola men att verka på olika plan och för barnen och ungdomarna i alla de olika årskurserna fast såklart på olika vis.  På ett enkelt beskrivet Bubblananpassat vis. 

   Det är alltså på den vägen  det är och med snart sex år på denna fantastiska och utvecklande arbetsplats så har jag verkligen fått både utlopp och möjlighet till att visa vem jag är och vad jag kan erbjuda.  Jag har ett fantastiskt arbete och just nu så är det verkligen på det vis jag tänkte innan jag började.   Jag har paketerat hela mig och mina tidigare erfarenheter, Jag finns alltså tillgänglig för alla och verkar på olika vis beroende på åldrar.  

Jag hoppas verkligen att det får fortsätta såhär,  för  mer stolt har jag nog aldrig tidigare fått känns mig på ett arbete. Utveckling är viktig och att det följer en tanke så som det varit från start är alltid viktigt, men extra viktigt för mig just nu.⭐️