Det kom ett mail från en av mina  kollegor som medverkade undeer den tänkvärda kvällen som Framtidsgalan arrangerade för ett par helger sedan.  Ett mail som värmde och gjorde mig så oerhört glad. 

Hej Annelie!

Tack för att vi fick följa med i fredagskväll. Det var en bra och tänkvärd föreläsning och det är starkt att dela med sig av sin story som han gjorde. Det skapar lugn att veta att människor som Christer finns, som inte ser hinder utan möjligheter och som följer sitt hjärta! Det är precis en sådan människa jag önskar skulle finnas på plats om något liknande hände mig. Hade det varit mitt barn hade han fått en guldstjärna på himlen! 

Det är ett fint arbete du gör med våra ungdomar i stan Annelie. Du är precis som Christer, du stannar inte för hinder utan du ser möjligheterna och följer ditt hjärta. Du har ett väldigt varmt hjärta och ett sådant driv, du får saker att hända och du ser ut att trivas med det. Du arbetar förebyggande och tar hand om våra unga vuxna vilket reducerar risken att Christer och hans kolleger möts av liknande situationer. Du är väldigt värdefull och du har många guldstjärnor på himlen! Tack!:-)