Alltså vi har en väldigt modern  och fin akutmottagning här i Sindsvall.  Efter avslutat arbete, projekt på stan’ och födelsedagsfirande för våran 3-åring så bestämde jag mig för att lyssna till sjukhusrådgivningen som jag ringde under dagen, jag åkte upp till akuten under kvällen. 

För precis en vecka sedan fick  jag  ett  tungt lock  över mig.  Locket tillhörde en låda som förvarar bollar på mitt jobb.  Det var en rätt kraftfull smäll och locket träffade  tyvärr mitt huvud.  I stunden var jag ändå lättad över att det inte var något barn som blev skadat.  

Rätt  snabbt kände jag hur min högra sida drabbades genom att jag  fick  domningar och stickningar i armen och fingrarna, men eftersom jsg är vänsterhänt så har den sidan helt tagit över.  Mina nära har i princip varje dag sagt till mig att kolla upp det hela, så idag gjorde jag  alltså det. Efter min sambo kom hem från fotbollsträningen så begav jag mig till akutmottagningen och där blev jag kvar till 02.00.  De har gjort en CTG röntgen som inte visade någonting mer än muskulärt, men i morgon (fredag) så ska jag infinna mig kl. 7.30 för att göra  mig redo för magnetröntgen.  De tar det säkra före det osäkra, så tänker jag nu och det är bra att de kollar upp ordentligt.