”Min Johanna” har ännu en gång satt en schysst struktur på ett projekt som växt fram och som blivit större och mer uppmärksammat än jag kunde föreställa mig. . Visst, ett viktigt budskap och någonting som man enkelt kan hänga med på om man vill tilltalar olika människor, men det tillsammans med hur en ide’ både paketeras och levereras skapar en helhet som man väljer att ta till sig eller ej.

Jag ritar och skissar i vanlig ordning.  Ofta går det fort, jag ska ju få ner alla mina huller om buller tankar ifrån mitt huvud och då gäller det att vara snabb! Detta har Johanna av någon imponerande anledning lärt sig att koda. Visst, vi har känt varandra länge, hon vet hur jag tänker och vad jag vill få fram med allt jag tar mig för då det kommer till olika engagemang i vårt samhälle. 

Trots det så blir jag ändå alltid lika imponerad av henne! Snygga loggor och så fina helheter som paketeras till någonting som jag alltid känner en sådan stolthet över. Jag lägger ju dessutom ner hela mitt hjärta och själ i dessa projekt så det är ju såklart extra fint att känslan tillsammans med Johanna är sådan.

Tillsammans på stan’ är ett koncept som både blev snyggt men som också känns så otroligt viktigt. Det är jag långt ifrån ensam om att tycka för nu sprider det sig bara mer och mer. Fler och fler vill hänga på och namnet gör sig därför så rätt! Alla som vill kan nämligen förenas i Tillsammans på stan. 

Om det inte vore för Johanna och hennes magiska händer så skulle jag inte ha någon möjlighet att kunna engagera mig i detta. Framtidsgalan är en del av mitt arbete på skolan, visst men fortfarande är det ju ytterst viktigt för mig att presentera de olika projekten innebär som jag skapar genom Framtidsgalan. Jag måste ju få med min arbetsplats absolut först innan jag kan trycka på knappen. Att få presentera någonting som är skapat av ett proffs blir såklart mycket bättre. Det blir konkret, det är snyggt att se på och det blir en samlad helhet som blir lättare att ta in och dessutom förstå. Min chef, rektor Brisson sa ja direkt för han förstår vikten i att vi måste engagera oss i olika samhällsproblem även som skola om vi nu har möjlighet. Jag är på världens bästa arbetsplats på så vis. Ja, att ha en chef som förstår vad jag brinner för och som hänger på och stöttar… ja det är ju fantastiskt!

Tillsammans på stan är nu igång och jag räknar med att vi ska finnas på stan några dagar per vecka hela sommaren. De små ska absolut känna sig trygga då de stiger av och på bussen vid Navet, det är min absoluta målsättning med detta. Roligt ska vi också ha med veckans Quiz✨
Tack Johanna för att du ALLTID förstår hur vilktigt det är att få till den rätta touchen med allt jag brinner för. Du lyckas verkligen med det jämt ❤️⭐️❤️