Jag blir väldigt glad när jag  märker att det man står för och försöker verka för smittar av sig till sina nära. Som det här med goda matvanor.  Igår valde jag att ta en promenad både till träningen som jag har tillsammans med IFK Timrås À-lag. och hem när vi hade tränat färdigt. Det var rätt motigt hem ska jag erkänna. Många backar uppför  är det ju och mörkt blev det. Väl hemma så hade alla somnat, ja min sambo låg i soffan och snarkade ljudligt. Det var rätt inbjudande att sjunka ner framför honom.  Efter en stund vaknade han till liv och han bad mig gå in i köket.  Husets blivande 7-åring hade omsorgsfullt gjort en överraskning  till mig.  Hon visste ju att jag både skulle ta långa promenader och köra träning ikväll, så därför tyckte hon nog att jag hsde behovet av att få fylla på med lite nyttigheter när jag kom hem.   Manuellt med sina två små söta händer så hade hon pressat ett par clementiner,  och trots att det var utblandat med en stor mängd vatten så drack jag självklart upp innehållet ur den rosa koppen.  Ett meddelande hade hon också omsorgsfullt skrivit och lagt bredvid den rosa muggen.   Alltså, mitt hjärta smälte!  Snacka om gullig och omsorgsfull handling.  Jag känner mig oerhört uppskattad av barnen här  henna.  Till och från känner jsg det genom så fina handlingar de gör.  Jag blir varm och jag blir rörd med tanke på allt.  Det är så fint att få uppleva hur barnen, (nu tänker jsg främst på mina två bonusbarn) räknar mig som en med dem i alla lägen ❤️