Jag kommer nog alltid att vara den där hönsmamman. Det inser jag nu när jag fortfarande sitter vaken här i soffan. Sonen har kommit hem från sitt arbete för en liten stund sedan men jag har väl i princip suttit och väntar sedan stället stängde. Såklart borde jag väl enkelt kunnat räkna ut att det oclså är en del efterarbete så som städning och andra avslut som drog ut på tiden, men så tillslut så kom han äntligen!  Alla sover nu för länge sedan inklusive min son.  

Vi säger rätt ofta till varandra han och jag att det är en enorm tur för honom att han har fått ett mindre syster samt två bonus syskon. Det betyder att jag inte helt och fullt behandlar honom som den lilla killen. 18 år som han är så förtjänar han ju ingenting annat än att behandlas som en ung vuxen och han uppträder defenetivt exemplariskt och har alltid gjort. Jag får ju skärpa mig 😊

Nu borde jag väl bara kunna komma till ro.  Jag ska slänga iväg ett sms till min stora tjej som har varit med sina vänner ikväll. Födelsedagsfirande på Uddas stod på hennes fredagsplanering. 

Mina stora barn har accepterat att jag är en hönsmamma.  Jag kommer aldrig att kunna bli på annat vis och jag tänker att det kan väl aldrig skada att man bryr sig för mycket? Seriöst, kan man verkligen bry sig för mycket?  Jag tänker att det finns allt för många exempel på föräldrar som bryr  sig på tok  för lite eller inte bryr sig alls!  Lagom, visst det ör ju ett bra ord, men jag har gett upp det där att vara lagom. När det  kommer till det här med omsorg, omvårdnad och kärlek till mina barn och bonusbarn som jag räknar lika  mycket och älskar precis lika mycket som om de vore mina,  ja då komme jag aldrig att kunna vara sådär lagom. Fast för min egen skull bör jag nu också varva ner, andas ut och sova medan jag har möjlighet till det ❤️


Värdefulla skatter som jag får den stora äran att Älska💕