Jag har en rätt omfattande tanke och har kommit rätt långt i planeringen med att agera och ”in real” göra någonting åt situationen i Sundsvalls stad. Våren närmar sig och allt fler hittar ut på stadens gator vilket såklart är underbart. 

Av egen erfarenhet så vet jag att ett besök på stan’ tyvärr inte alltid är förenat med en avslappnad och skön känsla, men det vill jag alltså i framtiden försöka motverka. Jag behöver såklart hjälp. Därför undrar jag om det fler lite frustrerande själar som precis som jag vill förändra?

Genom Framtidsgalan söker jag frivilliga, goda och hjälpande krafter som tillsammans kan verka för det positiva och det  trygga/glada på stadens gator.

Skicka gärna ett mail så berättar jag mer om mina Framtida planer.              annelie-nordin@live.se

Detta är någonting jag helt och hållet väljer att göra på frivillig basis ska tilläggas.

Jag vill förändra- Hjälp mig att förändra ⭐️✨⭐️