Tack vare att mina två stora barn har körkort och tom. varsin bil så blir det sällan att de åker bil  tillsammans med oss övriga i familjen. Så har det egentligen sett ut ett par år, eller ända sedan våran minsta familjemedlem kom till världen . Redan  då hade mina två stora barn en varsin liten bil att transportera sig i så vi övriga fem familjemedlemmar kan fylla  en bil och lämnar  alltså inte en endaste plats tom. 

Därför får det bli två bilar de tillfällen barnen ska ta med sig någon kompis till saker vi bestämt oss för att göra, och alla gånger vi har vårat ”extra barn” på besök och ska åka någonstans så brukar jag antingen gå eller så delar vi upp oss i två bilar. 

Idag hade vi bestämt att gå på Pokemon’ jakt nere på stan’. William hade två kompisar med också var våran extragrabb Baran med.  Det blev nästan två fulla bilar ner mot stan’. Jag körde den lilla rosa Bubblan bilen ner till stan’ och var med en liten stund.  Därefter åkte jag hem igen för att lämna bilen och tog sedan en prommis tillbaka ner mot stan’.  Det var ju dags för min söndagsträff tillsammans med Happiness ❤️

Laddat gäng, taggade för att fånga Pokemon⭐️