Det är faktist sällan jag blir tillfrågad om jag vill vara med på olika saker som anordnas vuxna emellan, och så har det nog alltid varit  genom åren om jag tänker efter.  Jag tänker främst på spontana aktiviteter som  anordnas arbetskamrater emellan.  Ska det bli någonting socialt utanför jobbet tillsammans med andra så är det lite upp till mig stt fråga och det är väl därför det inte så ofta blir någonting numer 😂 . Varför det är på detta vis vet jag inte riktigt, men en anledning är kanske att jag inte är så rolig att vara med,  jag dricker ju inte alkohol, eller mycket,myclet  sällan.  Finns kanske andra  anledningar också, men funderar inte så mycket mer på det. Många kanske  också tänker att jag har så  mycket i mitt liv att det inte finns utrymme för att bryta mönstret för några timmar, därför är det ingen ide’ att fråga mig 😂 Eftersom  jag  tidigare faktist har varit  riktigt dålig på att hänga  på när det väl anordnas aktiviteter utanför jobbet för ALLA  så kan det ju faktist också vara en anledning till att man sällan får frågan.  

Jag har därför nu bestämt mig att det ska bli en förändring, jag ska vara med då det anordnas  grejer helt enkelt. Jag  ska bryta mönstret och visa att jag faktist tycker att  det är roligt att få slappna av och framförallt släppa vardagen då jag får frågan.  Det är därför så trisst då jag var en av flera som blev bjuden på en tillställning strax innan jul.  Jag skulle tyvärr åka till Prag exakt samma helg och kunde därför inte vara med. Det var tråkigt  att det krockade framförallt då jag verkligen hade bestämt mig för att visa att jag gärna vill vara med framöver.  

Igår bläddrade jag i  nyhetsflödet  också såg jag någonting om AfterWork. Neeeej tänkte  jag,  nu har jag ännu en gång missat någonting (för det är så det förmodligen också ofta är, det går ut meddelanden eller mail som  jag av ren  klantighet helt missat.) jag skickade ett sms till  en av de bästa på skolan.          Ms. Henriksson,  en person som jag alltid dubbelkollar med då jag tror att jag missuppfattat eller missat   Jag fick ett sms rätt direkt  tillbaka där drt stod att hon inte hade  någonting att  göra med någon AfterWork men att hon hade ordnat en skridskoyräff för alla som ville   på Alnösundet under lördagen.  Detta har jag sett på ett mail någon av dagarna under veckan som passerat. Det var vår  chef som påminde om det. Såklart ville barnen  hänga  med på en sådan rolig grej.  Jag får dessvärre inte ner min skadade fot  i en trång skridsko, men det fanns sparkar och Lilla E åkte ju  för första gången idag så det gjorde ingenting att jag hade skor på mig.  Mysig stund där alla hade sitt egna fika med.  Jag ska hänga de gånger jag blir medbjuden framöver, det har jag ju bestämt mig för ❤️Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *