Innan jul dök det upp en mycket fin och bättre begagnad ytterjacka på en grupp-köp/sälj sida som  jag tydligen är med i.  Tjejen som lade ut jackan skrev att hon ville ha ett kaffepaket för den. Alltså, kan det vara möjligt tänkte jag, men bestämde mig rätt direkt för att fråga om den fanns kvar och om jag möjligtvis kunde få bli den nya ägarinna  av denna till synes fina jacka. Eller egentligen tänkte jag ju inte att den skulle bli min, nej, jag bestämde mig redan när jag såg den att jag skulle ge den till en vän som jag rätt säkert visste skulle uppskatta den.

På nyårsdagen åkte jag iväg på affären för att införskaffa  ett par paket kaffe. Därefter åkte jag en bit utanför Timrå, plingade på och fick se den fina jackan. Den var bättre och snyggare än vad  jag hade föreställt mig så jag gick tillbaka till bilen för att hämta det andra kaffepaketet med.  Alltså, den var ju värd mer än två paket kaffe kan jag ju säga. Min första affär genom köp/sälj blev from. då ett faktum.

Min vän blev mycket glad för den fina men framförallt varma vinterjackan.   Den passade henne dessutom helt perfekt ⭐️Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *