För precis ett år sedan denna dag så  hade vi tillbringat tre fjärdedelar av våran semester. Vi hade brstämt oss rätt spontant för att ta med alla våra barn  på en veckas semester utomlands. Min stora tjej hade också med sin kille så det innebar att vi beställde en resa för 8 personer. Vi hade turen som fick till en resa till Teneriffa. Barnen hade snälla  och förstående lärare och mentorer som gav dem  ledigt utan några konstigheter, så även vi. Våra chefer var även de så förstående.  Tack vare att  vi var ärliga och förklarade varför denna resa  var så nödvändig för oss, så var det ingen som ifrågasatte eller sa ifrån, tvärtom!  Precis alla unnade oss att tillsammans åka iväg för att fira livet tillsammans som en enda stor och förenad  familj, numer även  på papperet.  Vi behövde helt enkelt ett ordentligt ”break” i vardagen, få stanna upp och få byta miljö för att verkligen kunna få en bra distans till det jobbiga vi då kämpat oss igenom och tillslut vunnit över tillsammans.  Det låter kanske konstigt, men vi åkte iväg för att andas, vila och tillsammans som familj få fira!

Det vi inte visste då var att det denna dag i vårat hus begicks ett inbrott.  Kanske var motivet att hitta saker för att sälja och på så vis också få fira (?!) , eller kanske var motivet endast att markera och att förstöra.  Ja, såklart har det snurrat många  funderingar och tankar i våra huvuden och såklart har det kännts  fruktansvärt kränkande. Att det dessutom var mina två stora barns rum som var totalt vandaliserade och ingenting annat som förstördes eller rördes har såklart fått mig att fundera en hel del. En sådan här sak skulle kunna ha totalt sänkt oss eller knäckt oss men så har det inte blivit. Nej effekten har blivit nästan tvärtom törs jag säga. Inbrottet har kanske varit motorn till att driva oss att verka för det rätta ytterligare ett år. Jag kan faktist känna så när jag såhär precis ett år senare ser tillbaka på vad som ytterligare hänt under de senaste 365 dagarna.  Ja, hur många fler saker vi faktist har orkar att driva vidare och gjort till någonting bra.

Vi är en förenad och stark familj, det är vad jag känner trots allt  jobbigt vi tvingats  genomgå. ❤️

Eftersom jag tror på Karma så känner jag inget direkt agg mot personen/personerna som utsatte oss för detta.

”What goes around, comes around”