Jag har så länge jag kan minnas haft ett samarbete med Eleganten. Det som brukar vara det normala inför varje event är att jag  ser till  att fixa och greja för de  andra också missar/glömmer jag  mig själv.  Detta har ju också de som jobbar på Eleganten lärt sig och egentligen är det ju inte speciellt schysst att komma på detta i sista stund av mig gång efter gång. De ställer alltid upp, men det är ju en hel del arbete med detta som de sponsrar och stöttar med.  Ett arbete som jag värdesätter enormt mycket. De är grymma. Så denna gång pekade Camilla (en av tjejerna på Eleganten) ut en klänning (byxvariant) som hon tyckte verkade vara min stil. Jag lånade hem den och nu ikväll har jag för första gången provat den. Alltså det är en sportig variant av Gala klämning. Så mycket jag måste jag säga.  Jag toktrivs i den, men går väl ändå in till dem i morgon och visar upp mig så jag får ett godkänt från proffs.⭐️✨⭐️