1. Det har varit en lite lätt kaotisk dag, ja åtminstone på morgonen. Mitt första möte var planerat till kl. 10.00 så Lilla E fick vara hemma med mig en stund på morgonen innan vi skulle åka till förskolan. Många samtal ringde vi på morgonen för att meddela det, men inte något svar någonstans. Tillslut,  (ca 30 minuter innan mitt möte) så ringde min sambo.  Han hade gått in för att se veckoplaneringen via sin dator på jobbet och självklart så hade vi missat att det idag var planeringsdag. Alltså, utan att ens tänka två gånger så ringde jag till mamna och pappa och 15 minuter senare hämtade min sambo Lilla E   för att ta henne till mina ALLTID stöttande och hjälpande föräldrar. Snacka om spontanlösning och till mötet hann jag precis i rätt tid.  Därefter har jag haft ett par andra möten så när min son ringde hade jag inte möjlighet att svara. Jag hämtade barnen  från fritids och tog dem med till mitt jobb där jag avslutade dagens arbete tillsammans med dem och             ”the cleaning staff”.  På måndagar har jag ju alltid träning tillsammans med dem, träning uppbyggt på övningar som stärker främst deras axlar, rygg och bål.

Därefter var det äntligen dags för att få sätta punkt för arbetsdagen och väl hemma så möttes jag av en fantastisk  syn. Alltså, min son tillsammans ned flickvän lagade mat till oss alla! Det var vad han hade tänkt betätta då han ringde när jag satt upptagen i möte kom jag då plötsligt på. Så obeskrivligt skönt att efter en dag som denna faktist slippa det här med matlagning.  Jag hade inte ens någon planering för  vad jag skulle ha kokat ihop denna dag. Istället för att laga mat bidrog jag istället med att slänga ihop en äppelkaka o h självklart var det Guldus från VASA bryggeri i den. Dagens middag blev en mycket god spagetti med köttfärssås. Det får ungdomarna gärna göra en repris på  igen, det var såååå uppskattat och supergott ❤️