Jag köpte med mig en tårta påvägen hem från jobbet idag. När vi väl kom till bords, ja alla utom Ebbas pojkvän som tyvärr inte var här ikväll så frågade minsta grabben vad vi firade idag? Förslag på anledningar kom direkt så som ” Att vi ska få hem den nya bilen på onsdag” eller: ”att vi snart ska sova över med Showkidz” (ja det är en mycket stor händelse för 6-åringen) , men så många fler gissningar än så kom inte, alla fick istället så fullt upp med  att förse sig med rejält stora tårtbitar.  Någon speciell anledning till firande gav jag inte.  Det räckte med att säga att vi bara firar livet och att vi har varandra lite extra mycket en dag som idag. Ord är egentligen många gånger överflödiga för att förstärks en känsla. En känsla förmedlas bäst mellan människor som är tillsammans på riktigt i tysthet och genom luften tänker jag. Den atmosfär jag får vistas i och den luft som jag får andas och dela tillsammans mrd min stora och fina familj, det är något alldeles speciellt och extra.  Något att fira på sitt speciella vis varje dag.  Ord kan för det mesta inte beskriva en känsla  tillräckligt bra, så av den anledningen är det också bättre att inte säga någonting. Det är bättre att bara vara tyst, njuta och istället  låta känslan själv få tala❤️

Vissa  dagar är livet helt enkelt bara lite extra fint, speciellt och mer värdefullt…. Vi som har varandra, vi ska verkligen hålla hårt i varandra och ta hand om oss själva tillsammans med varandra. Livet är unikt och och ingen dag kommer i repris.