Jag fick tips på en dokumentärserie av en kompis. Det handlar om barn som slår sina föräldrar. Dessa barn i denna skildring är mindre barn, men tänk de föräldrar som tar hand om sina  vuxna barn som av olika anledningar varken får eller är kapabel till att klara sig själva, ja trotsat att de på papperet anses vara vuxen för länge sedan. Jag tror   att det förekommer mer än vad det kommer fram, men det vilar nog en sådan enorm skam över det hela. Ett stort misslyckande eko dröjer sig säkert kvar ständigt. Även fast de allra flesta är upplysta om att det finns hjälp att få vad än det nästan gäller här i Sverige så är steget för många väldigt stort. Det är så synd tycker jag. Om det gått så långt att man inte har några spärrar på något vis så att man tom. slår och beter sig allmänt  otrevligt mot sina  hjälpande föräldrar, då tror jag inte att det finns någon annan väg att gå än den till att söka all hjälp man kan få. 
http://www.tv4play.se/program/barn-som-sl%C3%A5r-vuxna