Så blev det äntligen av. Jag och min äldsta dotter tog med min mamma (hennes mormor) till SPA på Södra Berget. Det blev väldigt lyckat på så vis att min mamma blev totalt överraskad och fick väldigt bråttom då hon skulle packa sina badkläder då Ebba kom för att hämta henne. Så bråttom att hon glömde sina bikini trosor. Fast lugn, det ordnade sig, vi behövde inte se en halvt naken sjuttio plussare springa runt på SPA!  Nej, hon hittade tack och lov en bra lösning. 

Dessa få timmar som jag var där verkligen hjälpte mig till  att förstå vad jag behöver lite nu och lite då. En total avkoppling i den tuffa vardagen, det är livsnödvändigt. Samtidigt fixade jag nog inte denna totala nervarvning  för idag på jobbet har jag inte alls mått något vidare. Jag hade väldigt många viktiga saker att utföra och jag höll verkligen ut länge innan jag helt kastade in handduken för dagen.  Jag missade både mitt måndags uppdrag  på JuniorClub och jag missade också ett träningspass då jag faktist bestämde mig för att  helt lägga mig under täcket hemma istället.

Här ligger jag fortfarande kvar. Fryser som sjutton under täcket i soffans hörn men tänker tillbaka på de härliga SPA timmarna igår. Det var roligt så länge det varade 💕