Jag har verkligen ett sådant oerhört bra exempel på hur det påriktigt direkt frän någonting dåligt kan komma någonting riktigt bra💕

Jag har en så fin vän i min närhet, en relativt nyvunnen sådan som på relativt kort tid blivit den som jag pratar och skriver med flera gånger per vecka. Träffas, det gör vi också och numer är Cecilia en nyvunnen, fantastisk och en så fin vän som för det meste  hänger med  mig på mina Framtidsgala äventyr. Hon är en person som likt mig engagerar sig till 100 procent. Bubblan vattnet  har hon bara sådär helt utan vidare erbjudit sig att ta hand om lite mer och lite bättre än vad jag för tillfället lyckas med att göra.  Jag vill, men timmarna utanför skolans väggar räcker för tillfället inte till.  Att ha en person som tar hand om både införsäljningen till nya ställen och uppföljning allt eftersom…. Jav vad säger man när man plötsligt har ett sådant  meddelande ifrån en person som talar om att hon bara vill hjälpa till utan någon baktanke mer än  att alltså ”bara” stötta upp för den goda sakens skull. Såklart är den hjälpen mer än mest välkommen. Denna för mig nyvunna vän är genuint fin  och jag är så oerhört glad att hon kom in i mitt liv. 

Jag tror verkligen på att allt ont för med sig någonting gott. Om man bara lyfta blicken, har ett öppet sinne och vågar att tänka positivt mitt i det dåliga och det ja då kommer det goda och det bra fört eller senar💕   Det är iallafall någonting som jag alltid stenhårt trott och så länge  jag kan minns en filosofi jag lever efter.  Min nyvunna fina och genuina vän är ett så otroligt bra exempel på att det stämmer eftersom hon är ett ”resultat” ifrån någonting väldigt, väldigt negativt i mitt liv. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *