Jag åkte tillbaka väldigt sent till Nordichallen. Klockan hade inte slaget över till ny dag, men det var inte långt ifrån. Hela dagen har jag flyttat fram det där duschmomentet , det som denna gång skulle innebära projektet att ”få bort den tokiga färgerna” ifrån luggen. Vi hade ”Cracxy hair day” på skolan dagen innan vilket innebar att jag lånade våra flickors färgsprayer och dekorerade spontant mitt lilla hår. Resultatet blev likt My Litle Pony, ja jag kände mig som Rainbow Dash för en stund. Eftersom jag spontant fick en ide’ för min Frantidsgala monter ikväll då jag höll på att inreda den så tog det en stund innan jag tillslut ÄNTLIGEN tog mig hem och in i duschen. Alltså! Hjälp! Huuuur ska jag få bort färgen? Jag chansar och sover med balsam i luggen i hopp om att färgen ska släppa… men jag är lite rädd för att färgen smittat till andra ställen och inte riktigt vill gå bort. När jag började att fundera på det viset tidigate idag så ringde jag direktb till min frisör på Saxokam. det fanns tyvärr ingen drop in och akut tid, men på mångag får jag komma dit. Efter några tvättar nu såhär på natten så inser jag att jag får vara lite svart/rosa/lila i håret under helgens mässdagar. En lite dassig och urtvättad My Litle Pony Rainbow Dash möter ni i Framtidsgalans monter på mässan i Nordichallen under helgen 😁kan vara värt att ta sig dit kanske 😊