Jag har märkt på senare tid  (senaste året till och från) att mina  foton är rätt populära. Vissa motiv är mer attraktiva än andra. Så numer, ja sedan i somras bestämde jag mig för att märka dem med lite extra kärlek. Om det nu ska snos foton, jamen då är det väl bättre att den som gör det får med lite extra känsla i form av ett hjärta?.  Jag varierar mina ”tags” lite.  Det är synd att jag inte kom på detta mycket tidigare, för många av mina andra bilder dyker upp men då tyvärr utan min speciella ”kärlekstags”.

Kärlek övervinner det mesta, såklart inte allt.  Fast vad kan man göra mer än att bara fortsätta att kämpa på och att försöka verka för det goda? Sanningen är någonting som iallafall inte går att förändra.  Sanningen slår tillslut hål på precis varje lögn. Om inte förr så senare. Så tills dess: 

MER KÄRLEK TILL VÄRLDEN 

NÅGRA AV MINA UTVALDA TAGS 💕