Nästan alla ICA handlare här i trakten har valt att stötta Framtidsgalan genom att ta in Bubblanvattnet till sina butiker. EGO Hälsostudio är en god samarbetspartner, Fonus har det på sitt kontor för att  bjuda på under sina möten.  Många privatpersoner väljer att stötta genom att köpa en eller ett par plattor direkt hem. Kommunen har köpt när det  anordnas event likväl som min egen arbetsplats (Engelska skolan) då det har anordnats konferens. NBV är ett sv flera studieförbund som valt att stötta. GIF Sundsvall säljer mängder av vattnet under sina hemmamatcher och på Caffe’ charm både på Birsta City och i stan’ kan man köpa vattnet på plats. Allt detta tillsammans gör att Framtidsgalan kan arbeta målinriktat framåt och det mest fantastiska i detta är att VASA Bryggeri valt att stötta på sitt bästa vis ett år till❤️ 

Närmast nu kommer jag att startar upp ett projekt för tjejer i åk. 7. Vi kommer att tillsammans arbeta för en lite snällare och bättre värld och vårat första mål är att ställa för en julgala på Tonhallen den 20 november ⭐️

JAG VILL FÖRÄNDRA – HJÄLP MIG ATT FÖRÄNDRA ⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *