Jag bläddrade lite bland inläggen ifrån vänner och vänners vänner på Face Book och fastnade för någonting mycket starkt och tänkvärt !

Carin Martinsson – Södertälje skriver :

Hej mamma och pappa,ditt barn är ett svin och du borde skämmas!Du är medveten om att ditt barn sabbar för alla andra hoppas jag. Eller är du verkligen så förbannat naiv att du tror det bästa om gullungen? Sitter du hemma i soffan med en öl och glor på fotboll medans gullungen är ute och river stan? Har du gott samvete när din avkomma kostar samhället tusentals kronor varje gång dom går utanför dörren? Då borde du tas ifrån rätten att kalla dig för mamma eller pappa! 

Brända bilar-krossade skyltfönster-krossade busskurer-klotter-stenkastning-misshandel-snatteri-rån Listan på hyss kan göras hur lång som helst, och du som förälder borde vara ersättnings skyldig för varenda jävla påhitt ditt barn gör sig skyldig till. Ditt barn har redan visat klart och tydligt att dom inte har en framtid annat än som burfågel. För det finns ingen rimlig förklaring till varför man beter sig som ett svin annat än att man inte har någon förebild.  Allvarligt talat, jag skiter fullkomligt i om du inte är lyckligt lottad, är arbetslös eller sjuk. Du har ett ansvar som förälder att uppfostra ditt barn, du har ett ansvar att förbereda dina barn för framtiden. Som det ser ut idag så har ditt barn ingen framtid och det är ditt förbannade fel! Se till att ungen är hemma om kvällar och nätter,lås dörren och svälj nyckeln om så behövs. Se till att ungen kommer upp och iväg till skolan, sparka in dörren och sätt eld på sängen om så behövs. Följ med till skolan och stanna där tills dagen är slut om så behövs. Ta ifrån dom all kontakt med yttervärlden via mobiler och internet, lär känna ditt barns vänner och inte minst deras föräldrar. Tro inte på allt ditt barn säger, kräv bevis för att det är sanning. Våga ställa krav, det är din förbannade skyldighet.

Enligt mig så borde du som mamma eller pappa ställas inför rätta, tvingas till skyhöga skadestånd för skadegörelsen ditt barn gör. Sluta skyll allt på samhället, det är ditt förbannade ansvar att ta hand om och fostra ditt eget barn. I annat fall borde du aldrig skaffat dig barn. 

Skärp dig för i helvete, gå ut och hämta hem ungen! Ta av dig offerkoftan och börja agera som en riktig förälder i stället.
Personligen så tycker jag att många delar i detta är väldigt hårda och tuffa, men jag kan inte låta bli att förstå lite vad hon är ute efter och menar samtidigt. Helt klart någonting som för ett ögonblick fångade min uppmärksamhet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *