Sjuk (förmodligen psykiskt jobbigt) eller påverkad står det i texten. Kanske en mix av båda delar tänker jag. Jag hoppas  såklart att mannen klarar sig så han kan få möjligheten till den vård han tveklöst behöver och som han direkt blir berättigad till då han gjort ett sådant här överkliv. (Se länk nedan.)

Det känns som om många saker som inträffar i vårat samhälle, ja direkt nära oss är så pass på gränsen att det inte går att göra så mycket åt det som händer. Dock överdåd och övertramp nog att förstöra tillvaron för oskyldigt drabbade, men inte alltså inte tillräckligt nog för att tvinga personen i fråga till vård eller bestraffa honom/henne på annat vis.

Det är verkligen så sjukt tycker jag att det ska behöva gå så långt!  Är det tex. meningen att man ska behöva undvika att göra ett besök på stan’ för att man känner sig otrygg o helt enkelt inte kan slappna av?  Hur gör man för att komma över en sådan jobbig känsla? Såklart ska man väl åka till stan’ precis som alltid och övervinna både oro och rädsla, men hur enkelt är det?

Jag blir ledsen, arg och oerhört frustrerad över hur verkligheten stundtals kommer ikapp och fungerar. Hur jobbiga och ohållbar situationer oliver bara få fortgå för att de inte är tillräckligt otrevliga 😳

http://www.st.nu/blaljus/aggressiv-man-skjuten-av-polis-i-timra-ford-till-sjukhus