Presenter med en personlig touch är de presenter som är de absolut finaste och bästa. Bara känslan och vetskapen om att det lagts ner lite tid, engagemang och kraft för ens skull är en känsla som  är värdefull i sig  och en handling som betyder så otroligt mycket.  Jag har nu fått min födelsedagspresent ifrån familjens 6-åring❤️  Pappas tjej i alla lägen, så har det alltid varit som jag förstår det men som ändå accepterar och tar till sig mig och det jag kan erbjuda  mer och mer allt eftersom.  (Pojken med ska tilläggas.)  Det hänger såklart ihop med att lilla pappa vågar slappna av och släppa lite mer på sitt numer.  Jag kan verkligen inte  föreställa mig hur hans liv sett ut tidigare trots att han förklarat och berättat många, många gånget. Samtidigt som det berör mig och såklart gör mig oerhört ledsen på hans vägnar så tänker jag att om inte den mycket speciella historia som varit hade utspelat sig så hade ju heller inte jag varit här och nu i detta liv. Man måste ALLTID fokusera på det positiva och det bra med det hela, annars skulle man ju emotionellt  gå sönder och det framförallt för att det  är barn inblandade.  

Jag kommer inte att ta av mig denna armbands länk i första taget. Den betyder väldigt mycket för mig just här och just nu. Barn är underbara, de kan man inte ljuga för. De ser igenom falskhet och köper inte elakhet. Denna länk som jag fick anser jag att jag fått just för att jag genuint är omtyckt och det betyder så otroligt mycket för mig med tanke på allt jag oskyldigt fått utstå den senaste tiden