I dag har det varit en bra dag trots att jag från morgonen kände mig så oerhört trött och totalt slut. Tre möten på stan’ hade jag planerat sedan tidigare och det var anledningen till att jag var på stan’, annars hade jag förmodligen inte alls valt att sätta min fot där i dag och på många dagar framöver. På något vis inbillar jag mig ändå att det var bra att det sedan tidigare just var planerat så, jag blev som lite tvingad att övervinna känslan av det obehag jag fick med det tänkta snabba ärendet jag gjorde centralt dagen innan. Det snabba besöket som blev rätt långt pga. en mycket tråkig och för mig obehaglig incident. Jag är glad att det finns så många fina människor i min närhet som stöttar på olika vis och jag är glad att jag väljer  att prata om jobbiga saker som man kanske ”normalt” inte pratar om (vad nu normalt är.)  Jag känner att jag med samtal kommer fram till att fortsätta att stå fast vid att det som händer och sker i mitt liv och på nära håll inte på något vis hör till det normala och att det därför inte är någonting som ska accepteras.

I  kväll när jag kom hem efter ett sent biobesök tillsammans med min grabb och hans flickvän mötte en av mina omtänksamma grannar upp mig och lämnade en blomma och god choklad. Alltså, det värmer och det stärker!  Det gjorde mig så oerhört glad! 

TACK❤️