Det kom ett samtal nu för  en stund sedan, mitt i natten, mitt under en vanlig arbetsvecka. Liknande samtal har kommit många gånger tidigare det senaste året. Det är ett samtal ifrån min dotter som vet att hon ALLTID får skjuts hem då hon varit på någon fest. I kväll har det firats på Oscar, ja att man som student fått ta på sig sin mössa officiellt 😘. Stort och så fantastiskt att jag har fått en student i familjen detta år. Börjar lite smått smälta och förstå det nu❤️

Min pappa har hämtat mig mitt i natten när än jag velat. Han har ALLTID varit bara ett samtal bort. Vardag som helg, det har aldrig varit tal om att han INTE  kunnat hämtat mig pga. att han druckit ett glas vin eller något annat alkoholhaltigt. Så vet jag att mina barn också tänker, ja att mig kan man ALLTID ringa  för jag kan ALLTID hämta om jag är hemma förstås. Det är ingen  egen alkoholkonsumtion som stoppar mig från det.  Nu ligger jag  här och kan dessvärre inte somna  om, fast det är såklart inget problem för mig. Det viktigast är att jag personligen fått köra hem min blivande student med pojkvän och vän. Nattmat på ”drive in” (Max) blev det givetvis också.

En tanke på “Samtal mitt i natten”

  1. Åh vad jag känner igen mig i både att mina föräldrar alltid hämtade o alla gånger jag hämtat mina älskade flickor och deras kompisar ❤️

Kommentarer är stängda.