http://www.st.nu/blaljus/brott/berusad-kvinna-pa-stora-torget-spottade-pa-polis 

Inte är det ofta man läser upplyftande och roliga nyheter i tidningen.. Idag dök det upp en länk som jag tog extra illa vid mig av då jag läste den.  Varför och hur är det möjligt att ens bete sig på detta vis? Spotta mot polisen, en person som gör allt i sin makt för att försöka hålla lite ordning och reda bland så många. Alltså Sundsvalls  stadskärna och Navet… När man passerar där blir man så oerhört illa berörd, så många trasiga unga människor som helt öppet är ordentligt påverkad oavsett tidpunkt på dygnet.  I busskurerna på Navet är det inte omöjligt att se hur personer öppet håller på med både det ena och det andra i ett icke ”nyktert” tillstånd,  alltså i BUSSKUREN där det förväntas att man ska sitta och vila i väntan på att  bussen  ska komma. På platsen där ankommande bussar stannar..  Det är ju inte  helt omöjligt att de som sitter där också har barn. Barn som de inte tar hand om, men tänk om de barnen råkar åka buss tillsammans med de som tar hand om dem  och kliver av vid Navet för att då få hitta mamma eller pappa där? Eller barnens kompisar kanske åker buss, andra som känner igen personerna och som pratar runt. Ett skvaller som kanske når deras barn tillslut.. Jag tycker att det såklart är väldigt synd om de utslagna människorna, men jag tycker också att det är synd om alla nära som  blir drabbade. Jag väljer att inte passera Navet så ofta, inte mina nära  heller… men blir det bättre  av att inte lådsas se?  Frustrerande situation som berör 😳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *