Denna lördag började på bästa vis. De små barnen sov nästan lika länge som de tonåringarna. Det händer ju typ aldrig. Efter en lång stund mys och bus har vi nu fått ett annat namn på våran 8-åring i huset. Tidigare har ”lilla E” gett honom namnet ”Banna”. Numer är det ”Jeema” som gäller. Kärt barn har många fina namn ❤️

En tanke på “Skön start ”

  1. Jag tycker att den där hemska, otäcka människan ska sluta hänga ut dig ch istället vara riktigt glad över att du finns/har funnits i hennes barns liv eftersom hon verkar helt sakna förmåga att ta hand om dem på egen hand. Och det är sorgligt att hon inte slutar knarka 🙁 killen hon har nu är ju en ren psykopat, han har gjort rikrigt riktigt hemska saker mot andra tjejer så håll barnen på avstånd 🙁 du gör det bra som står lvar trots all skit!!!

Kommentarer är stängda.