Alltså jag kanske funderar lite märkligt, men desto mer tokiga saker  som inträffar, varje gång jag inombords hör mig själv säga: ”Men nu kan det väl ändå inte bli någonting mer” känner jag ännumer för att verka för det positiva och det goda i livet. Hat föder ingenting annat än hat finns det en klok person i min närhet som säger, och det har hon kanske tyvärr rätt i. Fast jag vill gärna  tänka och tro någonting helt  annat. Personer som känner ett enormt hat och verkligen uttrycker det och dessutom riktar  det direkt mot andra… vad handlar det om?  Handlar det om andra eller handlar det egentligen om sig själv?  Oavsett så är det väldigt sorgligt.  Ingen människa klär med en aura fylld med hat, de människorna tappar både glans och utstrålning. De människorna blir ju så svarta och det enda man egentligen skulle vilja göra är att omfamna dem och försöka smitta dem med motsatsen. Jag har så svårt att tro att man mår bra av att  bära runt på så svarta känslor. Jag trot faktist inte heller att man är så stolt  över sig själv  om man slukats upp av detta svarta  och jag tror defenetivt  inte att det riktade hatet mot någon är ”någon” som egentligen förtjänar det.  Någonstans vill jag hoppas och tro att den medvetenheten finns gömd någonstans, om än långt långt inne och att det kommer en dag då man vågar möta sig själv och det man åstadkommit /åstadkommer  mot  sig själv och mot andra. 

  1. Mina Happiness vänner är fantastiska vänner. De kan inte  stava till ordet HAT, missförstå mig rätt, de skulle aldrig ta det ordet i sin mun och än mindre tänka det om någon någonsin!  Jag har ju umgåtts  med mina fina vänner snart i 18 år, så om inte mina Föräldtar lyckats uppfostra mig och lyckats lära mig ett och annat i temat RESPEKT, då hade mina vänner lätt gjort ”folk av mig” !  Även om nu mina föräldrar lyckats hyfsat bra så har mina  vänner  påverkar nig mycket i deras sätt att vara. Mina kamrater är ett gott föredöme och fantastiska förebilder som alla borde få umgås några veckor med Mer Happiness till världen och jag lovar att vi skulle få bort det  svarta och fruktade  hatet. Detta är min teori som stärks  mer och mer var dag som går.

Jag är så glad att jag även startade detta hjärteprojekt för lång, lång tid sedan. Ja långt innan jag träffade min nuvarande sambo. Det kanske ligger någonting i det han ofta säger till mig: ”Jag har haft ögon för dig i så väldigt många år innan det blev vi . Det du är och det du står för har nämligen fascinerat mig så länge!  Jag börjar faktist förstå att det inte är något skämt, jag kan förstå lite hur han tänkte när han sa det första gången och många gånger därefter.   Det  känns smickrande och oerhört fint, jag är nog lite utvald ändå ❤️