Så har det redan blivit  Påskhelg med en skärtorsdag som drog igång det hela. För mig innebär torsdag en helt vanlig arbetsdag på skolan, jag avslutar nämligen alltid mina torsdagar på Junior Club, en verksamhet som skolan erbjuder de yngre barnen efter skolslut. Gårdagens ”Bubblanuppdrag” hade såklart ett Påsktema. Min sambo slutade däremot tidigt en dag som igår vilket betydde att barnen fick komma från dagis och fritids lite tidigare. Min manma och pappa hade dukat upp en liten påskbuffe’ i Bergeforsen så det var bara för dem att sätta sig vid ett dukat bord. Därefter hade min sambo  en fotbollsmatch med en samlingstid innan jag ens avslutat mitt arbete, men såklart fixade mina föräldrar så att det ordnade sig. De är helt klart oslagbara, även barnens farmor och farfar till barnen. . Hur vore vårat liv utan dem? Som jag  ser det helt omöjligt! Vi är verkligen beroende av dem, ännumer nu när min sambo tog på sig rollen som ass. tränare för ett div.2 lag. Vi byts mest av känns det som för tillfället här hemma, men han säger att det  är så just nu under själva försäsongen. Sedan blir det tydligen mycket mindre intensivt. Ja, jag vet ju inte så mycket om fotboll mer än att jag sköter en del PT pass för vissa  fotbollsspelare, så det är väl bara att lyssna och tro på vad han säger. Snart är det ju premiär  och då blir det ju som sagt lite  lugnare. När det är bortamatcher då tar det såklart längre tid med det  hela. Resor fram och  tillbaka tillkommer ju så eftersom gårdagens match spelades i Härnösand så hade jag enkelt räknat ut att hela Skärtorsdagskvällen skulle försvinna till fotboll. Eftersom mina stora två barn åkt med sin pappa för att fira påsklov så hämtade jag upp min vän Cissi på vägen hem ifrån skolan. Tänkte att det kan vara rolig med lite vuxensällskap. Vi kom strax efter att min pappa kommit med alla de mindre barnen, R hade ju som sagt  redan åkt iväg till sin fotboll. Alltså, jag kan inte känna nog med tacksamhet till alla dessa människor runtomkring. Vet inte hur vi skulle ha fått ihop allt som sagt utan deras hjälp!  Där stod alltså min  fina pappa med den minsta av barnen vid våran bro precis hemkommen. De andra två hade redan sprungit iväg med grannbarnen för att påska runt bland gårdarna på gatan. Alla barn avslutade hemma hos oss. Jag hade så många ägg över ifrån skolans aktivitet som jag tog hem istället för att kasta. De målade och roade vi oss med en stund innan vi käkade glass. Ett riktigt skärtorsdagsmys blev det. När kvällen var över och alla var i säng kom en tillfreds sambo hem. Jag passade då på att skjutsa hem Cissi innan jag satte mig alldeles för skönt ner i soffan.  Idag är jag dessvärre helt slut. Vet inte, men det har varit en period med massor av press som ofrivilligt gjort att jag känner mig stressad. Jag blir trött och slut rätt snabbt och framförallt när jag tillåts vara det, som idag långfredag. Huvudvärk har jag men samtidigt så  vet ju att frisk luft hjälper, så jag ska tvinga mig ut nu medan Lillan ska sova 💕