Ja så har jag precis innan Birsta City stängde inhandlat fina kläder till de tre mindre barnen i våran familj. Ebba var också med så det blev något plagg till henne också såklart❤️. William, våran snart  åttaåriga grabb är så nöjd att det är jag som oftast står för klädinköpen till dem. ”Det blir ofta då fina och många saker till oss när du åker iväg för att handla till oss”, brukat han säga. Våran sexåring är nöjd om det blir något plagg lika till lillasyster och henne. Hon har börjat ge upp att hitta lika kläder som Ebba. Ett tag, speciellt mot högtider som jul, midsommar osv. har det varit fokus att hitta lika klänningar till alla tre tjejer i familjen. Fast hon har numer börjat släppa det och koncentrerar sig mer på att klädkoda sig med Ellie istället 💕

Med många barn i familjen blir man inte rik om man räknar i pengar, men defenetivt blir man rik på så många andra vis som inte går att värdera i pengar. Att jag fått två bonusbarn på heltid är helt klart en annorlunda grej,  men ingenting jag skulle vilja vara utan. Inte som omständigheterna  är just nu iallafall. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *