Min dröm var från liten att utbilda mig till förskollärare vilket jag gjorde så snart som jag slutat på gymnasiet. Det blev några års pendlande varje dag till Härnösand. Min pappa påminde mig för någon vecka sedan att jag tillhörde den första gruppen att få ut min legitimation då det krävdes för några år sedan ⭐️

Jag har dock inte arbetat som förskollärare längre än till mitt barn nummer ett kom till världen för snart 19 år sedan, men genom åren och fortfarande så har jag stor hjälp av pedagogiken och alla de extra poäng jag läste till under utbildningens gång. Det blir som den stabila ryggraden eller den röda tråden i allt jag tar mig för, och såklart hjälpte den utbildningen mig till att få den tjänst som jag är oerhört tacksam och glad över att jag har idag på Engelska skolan.

Den pedagogiska grunden och min erfarenhet som egen företagare inom träning och hälsa är en god hjälp till att forma själva Bubblan 💕