Att ett engagemang med det man tar sig för måste vara äkta är hemligheten till att lyckas då man arbetar med människor. Det är grunden till att få till det på skolan för min del iallafall. Det går inte att lura barn och ungdomar, de ser igenom direkt om man är påriktigt eller ”feake”. Det är inte någon  ide’ att lådsas vara intresserad anser jag. Om man inte vill göra ett helhjärtat arbete på en arbetsplats där våra barn och ungdomar befinner sig, då ska man lämna plats till någon annan. När man arbetar med det enligt mig viktigaste vi har, våra barn och ungdomar då ska vi göra vårat yttersta för att vara deras bästa förebilder. Någonting annat än det är de inte värda❤️

Jag är otroligt stolt och glad att på min arbetsplats har vi en chef som verkligen värderar detta högt och som någonting viktigt. Det är inte en självklarhet att det fungerar så överallt tyvärr.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *