På minstingens 1-årsdag, ja faktist precis på självaste dagen fotade vi lite ”smash the cake” bilder med Emma i hennes och Pärs  fina Sudio Unik. Alltså det såg både kladdigt och trevligt ut att jag bestämde mig  för att också krascha en tårta någon gång framöver. Tillfället serverades för ett par dagar sedan. Till min  största dotters födelsedag hade jag beställt en tårta trots att jag egentligen älskar att baka och fixa allt som tillhör kalas helt  själv. Denna gång tänkte jag att min stora Prinsessa skulle få det lite  finare och bättre (?!) , att fylla 18 år är ju något alldeles speciellt och kräver det lilla extra. Personen  jag beställde tårtan av berättade att hon absolut kunde fixa en tårta, men eftersom beställningen kom så sent skulle det bli med enklare dekor. Jag tyckte det kändes toppen och tänkte att den säkert skulle bli mer fin än de jag  normalt tillverkar.  Sagt och gjort. Tårtan hämtades och efter dagens slut insåg jag att det inte var så många  som var tårtsugna. Vet inte varför riktigt, men tolkar det som om jag hade gjort övrigt gott fika, de blev mätta Det tog verkligen emot att kasta en nästintill helt orörd tårta, jag var ju dessutom den som betalade den så att bara kasta den kändes som ren kapitalförstöring. Sagt och  gjort, det blev äntligen en ”smash the cake” för min del. Så kan man checka av det på sin  att – göra  lista , nu är det smashat och klart 👍🍰