Mitt gäng, mina bästa vänner saknar jag massor under sommaren. Fast det är förmodligen just de här semester”breaken” ifrån varandra  som gör gör oss påmind om  hur mycket vi tycker om varandra  då vi åter ses igen. Jag tror att det är viktigt att emellanåt få möjligheten att stanna upp i något som annars  bara rullar på år efter år och just få tiden till att reflektera. Fast bara att ha den förmånen att  få umgås  med  så fantastiska vänner som jag har har  i mitt gäng Happiness får mig att vara tacksam och glad precis var  gång vi ses, de hjälper mig att vara aktivt närvarande precis varje minut. Det är mitt 15:e år tillsammans med gänget och ide’n som föddes för 9 år sedan  lever ständigt kvar. Vid precis varje  tillfälle som jag möter mina vänner så tänker jag tanken: ”mer Happpiness till omvärlden”.

Igår hade jag ett tre timmars långt möte med Anders Ringman. Producent,musik/låtskrivare. Vi pratade både Framtidsgalor och ungdomsevent, men större delen av tiden blev det snack om mina fina och genuina Happinesskamrater. En egen låt är nu ett faktum. Ingen dålig start på en framtida fortsatt  Happiness  planering.