Alltså, detta är så fruktansvärt skrämmande. Vad driver någon till att göra såhär?En stor mängd alkohol? Droger?När man läser artiklar som dessa vill man helst bara låsa in sina tonåringar. Fast vad blir det för tillvaro? Vilket SKIIIT!!

Undra om det smyger sig fram någon form av ångest för de som utövat detta då de vaknar upp en dag som idag. Eller är det för dem en lördag som alla andra?!

Hoppas för allt att den oskyldige pojken (lika gammal som min dotter) vaknar upp igen och inte behöver dras med men för resten av sitt liv pga. att han gjorde vad vi alla ska göra, ett försök till att stoppa att någon annan skulle göra sig ordentligt illa! Det går inte att föreställa sig hur hans familj mår just nu. Vi läser om det nästan precis varje dag, detta helt sjuka oprovocerade våldet som sker precis överallt. Berörd och bestört blir jag alltid, ännu mer när det kommer nära, jag syftar på händelsen som skedde för ett par dagar sedan. Slag och sparkar mot huvudet fick  den medvetslöse pojken ta emot av två brutala ungdomar i samma ålder. Fy vilken grym och kall värld vi stundtals lever.

http://www.st.nu/blaljus/brott/en-till-person-medvetslos-till-sjukhus-efter-ungdomsbrak-pa-alno