Alltså så många fina klädesplagg har jag aldrig någonsin handlat på så kort tid.Lite känslan av ”Shop’til you drop” smög sig rätt rejält på.De tre minsta i familjen drog vinstlotten ikväll.          När jag senare bytte om för att ta en liten ångestrunda i spåret hörde jag en svag melodi jag kände igen, ni vet den som handlar om att lura små barn på sin veckopeng…

Det lustiga är att man hör ju för det mesta ljudet men hittar aldrig bilen.

Denna gång såg jag den, precis utanför vårat hus, men jag var för mesig och den åkte precis när jag kom fram till den. Jag jagade den ”lilla blå”en bra bit, men den såg mig  inte. Alla grannar såg mig alldeles säkert!  Så kom jag på en genväg ner till nästa gata och helt plötsligt var läget lite annorlunda, jag stod nu  och väntade in den trevliga bilen😄.                      När glasskillen frågade om det inte vore en bra ide’ att köpa hela glassbilen så förstår ni ju hur det såg ut! Jag älskar glass och nu är det ju faktist sommar.

Istället för en ångestrunda i skogen så valde jag istället  att lägga mig i soffan och njuta av den godaste glassen jag vet.