Att vara snäll och vänlig mot sig själv behöver inte kosta någonting. Det kan bara vara så enkelt som att titta sig själv i spegeln och helt välja bort de där kritiska och granskande ögonen, de ögon som hellre väljer att hitta fel än de som är positiva och upplyftande. Jag väljer att ta en kostnad varje vecka utan att för den skull strunta i att se mig i spegeln på ett bra vis. Det finns perioder då man behöver ”boosta” lite extra, då man  behöver de här klapparna på sin axel, eller de här extra dunkarna  i ryggen lite mer än vanligt. Det i kombination med att köpa en blombukett varje vecka till mig själv har jag roat mig med några veckor.  Något jag kommer att fortsätta med obegränsad tid framöver. 

Kärlek till sig själv kan man aldrig få för mycket av. Hanterar man det bara på rätt  vis så kommer det med all säkerhet finnas ett överflöd  som räcker till sin omgivning också.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *