Att anpassa sig till situationer som är långt ifrån det normala är för mig helt omöjligt.                                                    Att förhålla sig  är däremot något helt annat. För att ”överleva” och inte helt ”gå under”  så är det nödvändigt att ibland kliva ett  eller två steg åt sidan.         Kanske inte för situationen och för alla andras skull, nej mer för sin egen överlevnads skull.                                 Träningen blir därför väldigt viktig för mig. Den egna träningen då jag helt kan koppla bort hjärnan.                  Jobbet är en annan ”fristad” för tillfället.                                                    Jag älskar att  tillbringa tid med familjen, men för att fixa det  jobbiga vi just nu går igenom  är det viktigt att  skapa en god balans. Samla på sig energi som för tillfället  förbrukas lika snabbt.                                                Även om det vi just nu går igenom är något som min sambo är driven i och jag helt fullt står vid sidan och  supportar, så är det påfrestande.                                 Jag har alltid ömmat för svaga och trasiga  människor, det är orättvist att det ska behöva vara  så  i vårat fantastiska Sverige. Fast  när det finns barn med i bilden så är det där fokus måste ligga.                                            Barnens trygghet och säkerhet går före allt.                                              Missbruk av olika slag är fruktansvärt! Tänk vad det gör med människor och vilka fruktansvärda och förödande  konsekvenser det tillslut blir.                                        Friska ögon runtom  får INTE blunda hur länge som helst för                                 kanske  är det just det som behövs?   Ja lite yttre  krav  för att tänka över om man ska fortsätta med sitt från början valda liv eller tänka om och påriktigt försöka greppa de verktyg som faktist erbjuds.                                                  För mig, hyfsad frisk från sidan är valet såklart enkelt.                                          Fast för att lyssna till andra och ta till sig, vara ödmjuk och inte bara slå ifrån sig och agera fientligt i situationer så måste man vara lite bättre kompis med sig själv. Det är just hos sig själv allt startar.                                            Som vanligt är det saker/situationer  som jag själv genomgår i mitt liv som blir grunden till mina alla hjärte-  projekt jag drar igång.                                     Respect yourself är mitt nya, fast det är ett projekt som går  hand i hand med mitt gamla Framtidsgalan.           Det jag känner och lever med på nära håll kanske kan  hjälpa andra.                På så vis hjälper jag också mig själv hur konstigt det än kanske låter.

                                   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *