Träna för livet och inte för stunden skriver jag helt under på!                     Det är helt och fullt min filosofi över hur jag tycker att man ska tänka kring just ämnet träning.                             Fast just  nu är jag själv i en fas med då jag använder träningen till att göra mig av med massor av frustration skapad utifrån en situation jag inte riktigt mäktar med som nära åskådare.         Så länge jag känner att mina träningspass på gymet  och vardagliga promenader ute i skogen  hjälper mig att inte gå under av den stora påfrestning jag faktist just nu känner, tycker jag att det är OK att tillämpa träning som en hjälp just i och för stunden.                                                 Jag ser det ju faktist samtidigt som  en hjälp i det långa livet.

Grunden och filosofin består alltså:

Träna för livet, inte för stunden❤️