Jag tycker själv att jag är rätt förstående i de flesta situationer.Det finns förklaringar för saker och  ting som sker lyder min teori NÄSTAN alltid.

Uppdiktade historier eller rena lögner däremot ger mig en obehagskänsla i hela kroppen.Personer som ljuger har jag absolut ingen respekt för. Tänk alla dåliga förklaringar till varför man valde bort sanningen då sanningen just kommer ikapp förr eller senare! Då blir det som sagt bara dåliga bortförklaringar som inte på något  vis är värda att lägga tid på att lyssna till.  Jag som annars har hur mycket med tålamod som helst i diverse olika situationer, men när det kommer till bortförklaringar som uppkommer då man blivit påkommen som lögnare har jag  absolut noll tolerans för.  Varför jag reagerar på det viset har förmodligen att göramed att jag är så otroligt godtrogen.Besvikelsen blir så enormt stor och personer som ljuger i smått som stort gör mig så oerhört besviken och jag tappar rätt snabbt respekten för dem.

Jag blir ledsen, arg och så otroligt ledsen då jag kommer på att personer i min närhet ljuger om lite allt möjligt.

Respekt förtjänar man.  Det handlar om att ge och om att ta. De frågor man själv ställer och kräver svar på måste man också vara beredd på att få tillbaka och då själv stå upp för samma uppriktighet som man förväntar sig/kräver av andra.

Bekvämt eller obekvämt?! Sanningen kan såklart både svida och vara obekväm men hellre det än att bli påkommen som lögnare.

När jag har funderingar på saker/situationer dom hör ihop med respekt tänker jag automatiskt på mina vänner i Happiness.

Snacka om ärlighetens härlighet.           I mina vänner Happiness värld finns det inga lögner. I deras sällskap känner man sig alltid lugn och trygg just för att vänskapen bygger  på uppriktighet. Därför behöver man heller inte från dem lyssna på urusla bortförklaringar. Sanningen i deras sällskap är verkligen påriktigt här och just nu.

Som jag sagt många gånger tidigare, omvärlden skulle må bra av att få uppleva lite mer Happiness.                  Vi är många som har otroligt mycket att lära.                                          Respekt är ingenting man bara får,det är något man förtjänar anser jag!