Tänk, om ett par dagar fyller jag år. Siffran är dessutom jämn vilket jag faktist knappt funderar över.
Kriser hit och kriser dit, vet inte riktigt om jag känner av det.
Visst funderade jag lite då min dotter undrade om jag fått 40-års kris då vi berättade att vi väntade barn men nääää.. Jag funderade faktist bara lite och kom rätt snabbt fram till att så var det inte.
Ett planerat och efterlängtat kärleksbarn som länkar ihop våran lite annorlunda familj, det är våran Ängel Ellie det.. En ålder är en siffra på ett papper. Så har jag alltid tyckt och gör det fortfarande. Visst, moral och präktighet som en dam, det har jag men i kroppen och knoppen känner jag mig som en yngling utan att för den skull tycka att jag ”kriser”.
Så på söndag alltså fyller jag år.
En fest ska jag ha men flyttar den till slutet av sommaren.
Mina tankar och min planering har rört en annan liten krabat. Jag har inte tänkt så mycket på mig själv de senaste månaderna 🙂

20140627-233224.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *