Tack och lov att det är ljust numer då man slår upp sin blå på morgonen.
Jag är nämligen väldigt trött nuförtiden och nästintill mer död än levande då väckarklockan, nej jag menar de små barnen ropar högt efter sin pappa då de vaknar långt innan någon annan visar livstecken härhemma.
Därefter är det omöjligt att somna om, nej då rullar allt igång och det är inte direkt under lugna, tysta och stillsamma förhållanden i vårat hus. 😉
Räddningen nu då jag tror jag är i extra behov av vila pga. mitt tillstånd är att det just är ljusare tider.
Allt blir lättare på något vis.
Att ge sig själv tid till att göra saker man själv mår bra utav är också receptet till att orka med de jobbigare sakerna man stundtals bråttas med i sin vardag.
Jag bestämmer mig ofta för att ta en promenad då jag behöver boosta mig själv lite lite extra.
Eller så fyller jag på med någon god frukt/bär drink.
Min mixer går varm mest varenda dag här hemma.
Främst morgontid då dörren stängs och det blir alldeles tyst härhemma.
Det är faktiskt inte förrän då jag kliver upp.
Frukost och lyxig smoothie blir min ”grej” för mig själv innan jag åker till jobbet.
Jag lever i ett för mig helt nytt liv som såklart för med sig helt nya situationet att anpassa och förhålla sig till. Det tar jag på största allvar och det är därför viktigt att hitta verktygen för sig själv att klara av allting på bästa vis.
Det är otroligt viktigt att inte glömma bort sig själv i alla diverse nya situationer som uppstår.
Får man bara ordning på en bra mix för sig själv då det handlar om att både ge och ta mår man som bäst. Jag märker att jag fungerar som bäst när jag uppnår den statusen för mig själv i mitt liv iallafall.
Dags att mixa en lyxig Smoothie nu 🙂
En ny utmanade dag på jobbet väntar snart.

20140312-085437.jpg