Jag står fast vid att yta och attityd är något negativt klingande i mina öron.
Vet inte varför, men så har det alltid varit. Säkerligen har jag missat mycket på vägen och mina tjejkompisar som jag växte upp med tycker förmodligen att jag var en tråkig kompis att gå på stan med. Åtminstone om syftet var att spana in killar. Jag såg aldrig det de såg. Jag missade förmodligen massor genom åren 🙂 .

Därför är det rätt kul när jag numer går till min frisör. jag kommet på mig själv att faktist uppskatta hennes otroliga engagemang.
Om en vecka är det dags att få komma till Anna på Sax o Kam igen. Jag längtar redan och tycker verkligen att hennes kommentar är så gullig:
– Annelie, nu börjar jag verkligen bli nöjd med dig.
Nu ser du så där lyxig ut som jag tycker du ska göra.
Hon syftar på min inte alltför blonda färg numer.
Ytligt??
Ja verkligen och jag erkänner att jag gillar att hon pysslar om mig och engagerar sig !
Bekräftelse i lagom dos tror jag främjar till välmående 🙂

20140213-221737.jpg