Om man inte råkar ha koll på veckodagarna, om man är osäker på om det är helg eller så, ja men då är det bara att skrolla igenom Facebooks uppdateringar.
Spritflaskor, grogglas,ölburkar, cider, ett eller flera vinglas med eller utan flaskor poserar i både nyhetsflöden eller i sällskap med vuxna personer som profilbilder när det närmar sig helg. Med eller utan barn men oavsett så är det vuxna personer som åtminstone borde kunna”leka” goda förebilder utan detta alkohol till sällskap.
Vem är jag att döma?
Fast tycka har jag precis som alla rätt till och sorgligt, tråkigt/trisst tycker jag just att det är.
Själv lägger jag ut diverse smoothies och juicedrinkrecept och faktiskt blir jag riktigt stolt då föräldrar återkopplar för att berätta att de numer serveras nyttigheter från barnen och ungdomarna där hemma.
Såklart vi vuxna har ett otroligt stort inflytande på våra små. Det gäller att förvalta det och göra något bra av det…
Visst?
Mitt vis är såklart inte det rätta för alla, fast jag hoppas det är fler med mig åsom är emot denna propaganda för alkohol.

20140201-005501.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *