Idag har min tjej blivit 16 år.
Tacksam och glad varje gång jag tänker på henne. Våran relation,
mamma-dotter växer sig allt starkare och starkare för var dag som går.
Det hjälper mig och stärker mig till att ännumer fortsätta verka för de som inte alltid har det så lätt i livet.
Jag får ofta höra att jag gör väldigt mycket för många och kanske borde börja tagga ner och tänka lite mer på mig själv och de mina. Den dagen jag hamnar i det tänket och tillståndet bör jag ordebtligt tänka till.
Visst, man kan inte rädda hela världen men min teori och min drivkraft bygger just på att alltid ha tron på att kunna göra just något, att i tanke och förhoppningsvis handling kunna rädda världen lite mer 🙂 .
Så länge det drivet för mig finns så händer det också saker i min tillvaro.
Det finns nämligen alltid att göra. Så länge det finns liv så finns det hopp.
Jag kommer att fortsätta att kämpa och att finnas så mycket det bara går!
Go’ natt…
Snart blir det en ny dag med nya möjligheter.

20130806-004935.jpg