Den 23 April skedde det helt klart något helt magiskt i mitt liv.
Det är inte länge sedan alls men jag kan säga så här några månader efter..
Jag är så glad och så tacksam, börjar tro att ödet vill mig väl tillslut.
Visst, det är såklart väldigt roligt att få få åka till Strömsund för att koreografera ett antal danser till sång och show villiga barn under en veckas tid. Ett riktigt lyxigt och super roligt jobb som jag dessutom ska få dela med en av mins bästa vänner, min personliga AD Johanna.
Såklart blir det bra på alla vis, men ska ärligt erkänna att det är lite svårt att komma till ro denna kväll/natt. Mina ögon vill liksom inte slita sig från den för mig mest magiske person jag någonsin mött. Hur kan allt stämma, hur kan allt bara bli så rätt?
Är det så att jag på något vis drömmer eller har det jag någonstans i mitt inre alltid drömt om äntligen blivit min verklighet?!
För helt klart har killen som påriktigt ligger här vid min sida och sover precis allt jag någonsin drömt om och mer därtill!
Jag är helt klart otroligt lycklig just nu och samtidigt lite olycklig över att lämna för några dagar…
Jag kommer nog att fortsätta vara vaken en liten stund till. Bara titta, bara bli varm i hela mig från alla intryck som serveras varje sekund!
Oj vad jag trillat dit ordentligt, och oj vad förälskad jag blivit till mitt liv och allt som ingår där 🙂

20130707-012844.jpg

20130707-012854.jpg